καρδιολογοσ στο σπιτι αθηνα

Ο Καρδιολόγος στο σπίτι του ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ επισκέπτεται τον ασθενή στην οικία του όπου και αν βρίσκεται σε όλη την Αθήνα, προσφέροντας καρδιολογικές υπηρεσίες και εξετάσεις όλο το 24ωρο με ένα τηλέφωνο στο 2105200044.

 

Ο καρδιολόγος θα φτάσει στο σπίτι σας πλήρως εξοπλισμένος περίπου σε 45 λεπτά. Αρχικά θα λάβει το ιατρικό ιστορικό σας το οποίο θα τον βοηθήσει με την διάγνωσει και τις πιθανές απαραίτητες εξετάσεις. 

Στην συνέχεια θα κάνει όλες τις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις όπως το ηλεκτροκαρδιογράφημα το οποίο είναι μια από τις βασικότερες καρδιολογικές εξετάσεις.

Αφού πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ο καρδιολόγος θα βγάλει το τελικό πόρισμα και θα σας ενημερώσει σχετικά με την κατάλληλη αγωγή, θεραπεία ή περαιτέρω εξετάσεις που μπορεί να χρειαστούν.

 

Καρδιολογικές εξετάσεις στο σπίτι

Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να πάει στο νοσοκομείο ή σε κάποιο καρδιολογικό ιατρείο λόγο δυσκολίας μετακίνησής ή διότι ανήκει σε κάποια ευπαθή ομάδα, τότε έχει σαν μοναδική επιλογή, την καρδιολογική εξέταση στο σπίτι.

Γι’ αυτό προσφέρουμε μια σειρά από καρδιολογικές υπηρεσίες κατ’ οίκον, όπως:

 • Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ)
 • Υπερηχοκαρδιογράφημα (Triplex Καρδιάς)
 • 24ωρη παρακολούθηση Holter ( παροχή υπό συνεννόηση)
 • Test προσδιορισμού Τροπονίνης

 

Καρδιολογικές παθήσεις που αντιμετωπίζουμε

 1. Αρρυθμίες
 2. Οξεία στεφανιαία σύνδρομα
 3. Νόσοι των μεγάλων αγγείων
 4. Καρδιακή ανεπάρκεια
 5. Βαλβιδοπάθειες
 6. Συγκοπτικά επεισόδια
 7. Υπέρταση
 8. Περικαρδίτιδα
 9. Ενδοκαρδίτιδα
 10. Περικαρδίτιδα
 11. Μυοκαρδίτιδα

 

Συμπτώματα που αντιμετωπίζουν οι καρδιολόγοι μας

 1. Θωρακικός πόνος
 2. Δύσπνοια στο βάδισμα ή στη κατάκλιση
 3. Αίσθημα παλμών στη καρδιά (σαν φτερούγισμα)
 4. Αρρυθμίες
 5. Λιποθυμία (με ή χωρίς απώλεια αισθήσεων)
 6. Εύκολη κόπωση (με ή χωρίς δύσπνοια)
 7. Κυάνωση (μελάνιασμα χειλέων-δακτύλων χεριών)
 8. Πληκτροδακτυλία
 9. Οίδημα (πρήξιμο στα πόδια)
 10. Φύσημα στη καρδιά
 11. Καρδιακή ανακοπή
 12. Αρτηριακή υπέρταση
 13. Υπόταση με λιποθυμία
 14. Υπερχοληστερολαιμία
 15. Σακχαρώδης Διαβήτης
 16. Παθήσεις θυρεοειδούς

 

Πλεονεκτήματα των καρδιολόγων στο σπίτι

Μια κατ οίκον επίσκεψη καρδιολόγου έχει πολλά πλεονέκτημα. Κάποια από αυτά είναι: 

1. Ευκολία – Άνεση

Το πιο προφανές πλεονέκτημα στο να καλέσετε καρδιολόγο στο σπίτι είναι η ευκολία στο να λάβετε θεραπεία από την άνεση του σπιτιού σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μετακίνηση σας στο νοσοκομείο ή την κλινική, ή για το αν θα βρείτε χώρο στάθμευσης ή θα περιμένετε σε μεγάλες ουρές αναμονής. Αντιθέτως, ο καρδιολόγος έρχεται σε εσάς, καθιστώντας ευκολότερο να ορίσετε ραντεβού για την εξέταση που επιθυμείτε.

2. Εξατομικευμένη φροντίδα

Πλεονέκτημα μπορεί να θεωρηθεί και η εξατομικευμένη φροντίδα που λαμβάνετε όταν καλείτε καρδιολόγο στο σπίτι. Ο καρδιολόγος μπορεί να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σας, γνωρίζοντας καλύτερα τις ανάγκες και τις ανησυχίες που έχετε για την υγεία σας. Έτσι του δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσει το σχέδιο θεραπείας στα μέτρα σας για καλύτερα αποτελέσματα.

3. Μειωμένο άγχος

Πολλοί άνθρωποι βιώνουν στρες και άγχος όταν επισκέπτονται το νοσοκομείο ή την κλινική. Μπορείτε να αποφύγετε αυτό το άγχος και να μειώσετε το στρες όταν επιλέγετε να γίνει το ραντεβού στο σπίτι σας. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ωφέλιμο για ασθενείς που βιώνουν άγχος  κατά την επίσκεψη σε ιατρείο ή νοσοκομείο.

4. Καλύτερα αποτελέσματα

Ορισμένες μελέτες έχουν αποδείξει ότι όταν καλείτε καρδιολόγο στο σπίτι μπορεί να να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στην υγεία σας. Πιθανότατα, αυτό οφείλεται στο αυξημένο επίπεδο εξατομικευμένης φροντίδας που λαμβάνετε και στην ικανότητα εντοπισμού καρδιαγγειακών προβλημάτων νωρίτερα.

5. Εξοικονόμηση κόστους

Τέλος, όταν κλείνετε ραντεβού με καρδιολόγο στο σπίτι μπορεί να σας στοιχίσει πιο οικονομικά από την παραδοσιακή ιατρική περίθαλψη που θα λαμβάνατε στο χώρο του. Μπορείτε να αποφύγετε τις δαπανηρές επισκέψεις και εξετάσεις στο νοσοκομείο ή σε άλλες κλινικές και το συνολικό κόστος της περίθαλψης θα είναι χαμηλότερο λόγω των μειωμένων γενικών εξόδων που σχετίζονται με τη φροντίδα που λαμβάνετε στο σπίτι.

 

Στην προσπάθεια της αλληλεγγύης μας προς όλους τους ασθενείς, εφαρμόζουμε μείωση στο κόστος των Απεικονιστικών Εξετάσεων, στις περιπτώσεις που έχει προηγηθεί επίσκεψη από Ιατρό Ειδικότητας του ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ.

Κόστος Επίσκεψης Καρδιολόγου στο Σπίτι

Κόστος Διαγνωστικών Εξετάσεων

Τιμολογιακή Πολιτική

Οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται κατά 20€ για Σάββατα, Κυριακές & Αργίες
Για τις περιοχές της Ζώνης 2, οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται + 20€
Για τις περιοχές της Ζώνης 3, οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται + 40€