Η Επόμενη μέρα μετά την άρση της 🚫 Καραντίνας (Lockdown) και τα Χρόνια Προβλήματα Υγείας

▶️ Τους μήνες τις καραντίνας οι περισσότεροι 🚹 χρόνιοι πάσχοντες δεν πραγματοποίησαν τις τακτικές επισκέψεις στους Γιατρούς τους, για την παρακολούθηση των χρόνιων παθήσεων τους.
▶️ Αυτό συνέβη επειδή, είτε οι γιατροί είχαν κλειστά τα ιατρεία τους προς αποφυγή της μετάδοσης του ιού στην κοινότητα, είτε επειδή οι ίδιοι οι πάσχοντες δεν προσέρχονταν στους γιατρούς τους ή στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων, υπό τον φόβο μην κολλήσουν τον ιό 🦠.

🔷 Το γεγονός αυτό εξηγεί και την μείωση των καρδιαγγειακών περιστατικών στα ΤΕΠ των νοσοκομείων, όπως παρουσίαζαν εκτενώς τα μέσα επικοινωνίας 📺 τις ημέρες της καραντίνας.

▶️ Η πραγματικότητα όμως, δεν ήταν ότι σταμάτησαν οι ασθενείς να παθαίνουν καρδιαγγειακά επεισόδια ή άλλες επιδεινώσεις των χρόνιων παθήσεων τους.
Δυστυχώς οι ασθενείς παρέμεναν στο σπίτι τους χωρίς ιατρικό και εργαστηριακό 🧪 έλεγχο και χωρίς ιατρική θεραπεία και νοσηλευτική φροντίδα.
‼️ Το αποτέλεσμα αυτής της αναβλητικότητας είναι σήμερα οι χρόνιοι πάσχοντες ασθενείς, να παραμένουν χωρίς ιατρικό επανέλεγχο και σε πολλές περιπτώσεις με απορυθμισμένες παθήσεις και λανθασμένη λήψη φαρμακευτικής αγωγής.

👥 Ειδικότερα για τους ηλικιωμένους αναφέρουμε ότι το 80% έχει τουλάχιστον μία χρόνια πάθηση και το 68% έχει 2 ή περισσότερες. Οι ηλικιωμένοι δεν πρέπει να μένουν χωρίς τακτική Ιατρική παρακολούθηση.
👉 Γενικότερα για όλους τους ασθενείς με χρόνια νοσήματα, επιβάλλεται η τακτική ιατρική τους παρακολούθηση, ο τακτικός εργαστηριακός ή και απεικονιστικός τους έλεγχος και η διαρκής αξιολόγηση και ρύθμιση της θεραπευτικής και παρηγορητικής τους φαρμακευτικής αγωγής.

➡️ Οι χρόνιες παθήσεις και καταστάσεις που απαιτούν τακτική ιατρική ή και νοσηλευτική παρακολούθηση είναι:

☑️ τα καρδιαγγειακά νοσήματα (καρδιακή ανεπάρκεια, στεφανιαία νόσος, συγγενείς καρδιοπάθειες, αγγειοπάθειες)
☑️ τα μεταβολικά νοσήματα (σακχαρώδης διαβήτης, υπερχοληστερολαιμίες, υπερλιπιδαιμίες)
☑️ τα εκφυλιστικά νοσήματα του νευρικού συστήματος (parkinson, σκλήρυνση κατά πλάκας, χρόνιες οργανικές ψυχικές διαταραχές, άνοιες)
☑️ τα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, οι χρόνιες πνευμονοπάθειες, η φυματίωση, η υπνική άπνοια
☑️ ο καρκίνος
☑️ οι μυοσκελετικές παθήσεις
☑️ τα αυτοάνοσα νοσήματα (ρευματοειδής αρθρίτιδα, παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα, μυασθένειες)
☑️ οι χρόνιες αναιμίες και οι διαταραχές πήξεως
☑️ οι ιδιοπαθείς φλεγμονώδεις νόσοι του εντέρου (ελκώδης κολίτιδα, νόσος του crohn)
☑️ η χρόνια νεφρική ανεπάρκεια
☑️ η χρόνια παγκρεατίτιδα
☑️ η χρόνια ή υποτροπιάζουσα κατάθλιψη
☑️ το γλαύκωμα, η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια
☑️ οι κατακλίσεις

👩‍⚕️👨‍⚕️👩‍🔬👨‍🔬 Για τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, τα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ Γιατρός στο σπίτι, παρέχουν σε προσιτό κόστος τακτικές και προγραμματισμένες Ιατρικές και Νοσηλευτικές επισκέψεις στο σπίτι των ασθενών, από έμπειρους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και εξειδικευμένους Νοσηλευτές σε χρόνιες κατακλίσεις.
➡️ Επίσης τα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ Γιατρός στο σπίτι, παρέχουν υπερσύγχρονους ηλεκτρικούς Συμπυκνωτές Οξυγόνου για την αντιμετώπιση της υποξυγοναιμίας και την θεραπευτική αγωγή των παθήσεων που απαιτούν χορήγηση οξυγόνου σύμφωνα με τις ιατρικές οδηγίες του πνευμονολόγου.

💉🧬🧫🧪🌡Τα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ Γιατρός στο σπίτι, διενεργούν αιμοληψίες στο σπίτι του ασθενούς για την πραγματοποίηση εργαστηριακών αιματολογικών εξετάσεων και διαθέτουν φορητά Ψηφιακά Απεικονιστικά συστήματα για λήψη Ψηφιακών Ακτινογραφιών και διενέργεια Υπερηχογραφημάτων & Triplex στο σπίτι του ασθενούς.

🔷 Στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ συνδυάζουμε την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στο σπίτι σας, την ταχύτητα των αποτελεσμάτων, τις εξειδικευμένες Ιατρικές και Νοσηλευτικές υπηρεσίες και το χαμηλό κόστος για όλους, σε μία υπηρεσία που σχεδιάστηκε με γνώμονα την Υγεία του Ανθρώπου.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ © 2020 - created by 3DC

Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης καλέστε στο    +30 210 52 000 44