Ο Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος είναι ο Ιατρός που ασχολείται με την διερεύνηση, διάγνωση, αντιμετώπιση και θεραπεία, των παθήσεων του ουροποιογεννητικού συστήματος σε ενήλικες και παιδιά και των δύο φύλλων.

Η ανατομική ταύτιση του ουροποιητικού και του γεννητικού συστήματος τα καθιστά μία ενιαία παθολογική οντότητα στις περισσότερες παθήσεις.
Για παράδειγμα, αν ένα μικρόβιο προσβάλλει τον προστάτη και δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα, τότε μπορεί να επεκταθεί σε ολόκληρη την ουρογεννητική περιοχή, όπως τους όρχεις, τις επιδιδυμίδες, την ουροδόχο κύστη και τους νεφρούς.
​​
Ο Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος του ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ασχολείται με την διάγνωση, την θεραπεία και την αποκατάσταση των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος των ανδρών και των γυναικών. Είναι ο γιατρός που αντιμετωπίζει τις λοιμώξεις και τις διαταραχές του ουροποιητικού και των νεφρών με κατάλληλες φαρμακευτικές και επεμβατικές θεραπείες.

Παράλληλα πραγματοποιεί την τοποθέτηση και την αλλαγή ουροκαθετήρων.

 

Στην προσπάθεια της αλληλεγγύης μας προς όλους τους ασθενείς, εφαρμόζουμε μείωση στο κόστος των Απεικονιστικών Εξετάσεων, στις περιπτώσεις που έχει προηγηθεί επίσκεψη από Ιατρό Ειδικότητας του ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ.

Κόστος Επίσκεψης

Τιμολογιακή Πολιτική

Οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται κατά 20€ για Σάββατα, Κυριακές & Αργίες
Για τις περιοχές της Ζώνης 2, οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται + 20€
Για τις περιοχές της Ζώνης 3, οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται + 40€