Γιατροί στο σπίτι

Οι γιατροί στο σπίτι του Επείγοντα προσφέρουν ιατρική περίθαλψη στην άνεση του σπιτιού σας, ειδικά διαμορφωμένη για άτομα που δυσκολεύονται να επισκεφτούν κάποιο ιατρείο ή νοσοκομείο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο 210 52 000 44 και ένας γιατρός θα έρθει στο σπίτι σας ώστε να καλύψει τις ιατρικές σας ανάγκες.

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να χάσει κάποιος το ραντεβού του με τον γιατρό του, ειδικά όταν πηγαίνει σε νοσοκομείο για μια εξέταση. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να συμβεί κάτι τέτοιο όπως: έλλειψη μεταφορικού μέσου, έλλειψη χρόνου, μειωμένη κινητικής ικανότητας του ασθενούς και πολλά άλλα. Αυτό μπορεί να καθυστερήσει την έγκαιρης διάγνωση και αντιμετώπιση της πάθησης του ασθενούς.

Ποιος χρειάζεται επίσκεψη γιατρού στο σπίτι

Η επίσκεψη γιατρών στο σπίτι συνιστάται στους παρακάτω ανθρώπους:

 1. Ηλικιωμένοι που δεν μπορούν να ταξιδέψουν για να δουν τον γιατρό
 2.  Άτομα που δεν θέλουν να περιμένουν πολλές ώρες για να δουν τον γιατρό
 3.  Ασθενείς που δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού με τον γιατρό ανάλογα με την ευκολία τους
 4.  Ασθενείς που πάσχουν από χρόνια νοσήματα
 5.  Ασθενείς που θα προτιμούσαν την άμεση επίσκεψη από τον γιατρό
 6.  Άτομα που έχουν φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας
 7.  Ταξιδιώτες που χρειάζονται άμεση ιατρική φροντίδα
 8.  Ασθενείς που θα θέλουν εξατομικευμένη ιατρική φροντίδα

Ειδικότητες γιατρών στο σπίτι

Παθολόγος Κατ'οίκον

Παθολόγος στο σπίτι

Καρδιολόγος Κατ᾽οίκον

Καρδιολόγος στο σπίτι

Γενικός Γιατρός

Χειρούργος στο σπίτι

Ορθοπεδικός στο σπίτι

Πνευμονολόγος Κατ’οίκον

Γαστρεντερολόγος Κατ’οίκον

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Κατ΄ οίκον

Νοσηλεία Κατ’ Οίκον

Ουρολόγος Κατ'οίκον

Ουρολόγος στο σπίτι

Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) στο σπίτι

Οδοντίατρος Κατ’οίκον

Νευτολόγος

Νευρολόγος Κατ’οίκον

Τεστ Κυτταρικής Ανοσίας για Covid-19

Rapid test στο σπίτι – Η1N1

Test PCR για ανίχνευση του Κορωναϊου SARS - COVID -19

Test Κορωνοϊού PCR στο σπίτι

Λοιμωξιολόγος Κατ’οίκον

Ψυχολόγος

Ψυχολόγος Κατ’οίκον

Επείγοντα ψυχίατρος κατ οίκον

Ψυχίατρος κατ’ οίκον

Οφθαλμίατρος κατ’ οίκον

Οξυγόνο στο σπίτι – Οξυγονοθεραπεία

Ακτινογραφίες & Triplex

Ακτινογραφία στο σπίτι

Φυσικοθεραπεία κατ’ οίκον Αθήνα

Νοσηλεία σε Συνεργαζόμενες Κλινικές

Γιατροί στο σπίτι Τιμές

Βασικό Κόστος Υπηρεσιών

80 κατ'οίκον επίσκεψη

Δευτέρα έως Παρασκευή
από 07:00 έως 22.30

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σ.Κ. & Αργίες

100 κατ'οίκον επίσκεψη

Σάββατο, Κυριακή & Αργίες
από 07:00 έως 22.30

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Μετά τις 22.30 το βράδυ

120 κατ'οίκον επίσκεψη

Δευτέρα έως Παρασκευή
από 22.30 έως 07:00

Σάββατο, Κυριακή & Αργίες
από 22.30 έως 07:00

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Οφέλη Επίσκεψης Γιατρού στο σπίτι

Οι επισκέψεις ιατρών στο σπίτι είναι πολύ συνηθισμένες ειδικά μετά τον covid-19. Η κατ οίκον επίσκεψη ιατρού προτιμάτε περισσότερο από άτομα με ειδικές ανάγκες όπως οι  ηλικιωμένοι αντι της επίσκεψης σε κλινική ή νοσοκομείο καθώς προσφέρουν πολλά οφέλη. Τα οφέλη που προσφέρει η υπηρεσία του γιατρού στο σπίτι είναι:

Ευέλικτες και Προσωποποιημένες Υπηρεσίες

Το πλάνο θεραπείας που δημιουργεί ο γιατρός στο σπίτι είναι ιδικά διαμορφωμένο για να καλύψει τις ανάγκες του ασθενή αφότου παρέχει μια πλήρως προσωποποιημένη θεραπεία. Ταυτόχρονα ο ασθενής έχει την δυνατότητα να καλέσει τον ίδιο γιατρό για να τον καθοδηγήσει και να ενημερώσει σχετικά με την πάθησή του.

Όχι Αναμονή σε ουρές

Στα νοσοκομεία, συνήθως τείνουμε να περιμένουμε σε μεγάλες ουρές, κάτι που μπορεί να μην είναι πάντα βολικό σε περιπτώσεις όπου ο ασθενής είναι αδύναμος και ευάλωτος. Και με την αύξηση των κρουσμάτων Covid, το να κλείσετε ραντεβού με μια επίσκεψη στο σπίτι με έναν γιατρό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε την έκθεση σε ιούς και λοιμώξεις. Όταν ένας γιατρός εξετάζει έναν ασθενή στην άνεση του σπιτιού του, αισθάνεται πιο άνετα.

Εξατομικευμένη Φροντίδα

Οι επισκέψεις γιατρού κατ’ οίκον είναι πιο εξατομικευμένες από τη φροντίδα που λαμβάνουν οι περισσότεροι ασθενείς σε νοσοκομεία ή κλινικές. Οι γιατροί μπορούν να σας αξιολογήσουν καλύτερα καθώς κατανοούν πλήρως το περιβάλλον σας. Επίσης, αποσπώνται λιγότερο επειδή είστε ο μόνος ασθενής τους και επομένως έχετε την αμέριστη προσοχή τους.

Χρονικός περιορισμός

Οι χρονικοί περιορισμοί επηρεάζουν τη σωματική και ψυχική ευεξία των γιατρών και των ασθενών επίσης. Υπερβολική εργασία του γιατρού και συχνά αισθάνονται ανίκανοι να φροντίσουν σωστά τους ασθενείς τους εντός του χρόνου που έχουν στη διάθεσή τους. Οι γιατροί που επισκέπτονται το σπίτι μπορούν να προσφέρουν περισσότερο χρόνο και προσωπική βοήθεια στους ασθενείς. Ως αποτέλεσμα, μπορεί κανείς να προγραμματίσει τη μέρα και να την εντάξει εύκολα στο φορτωμένο πρόγραμμα.

Ευκολία

Η επίσκεψη ενός γιατρού στο σπίτι σας είναι πιο βολική, καθώς σας εξοικονομεί χρόνο, χρήματα και το άγχος του ταξιδιού στο νοσοκομείο. Οι ασθενείς με ανίατες ασθένειες βρίσκουν τις κατ’ οίκον επισκέψεις πιο ιδιωτικές και άνετες, καθώς τους κρατά σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Οικονομικός

Εάν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, πιθανότατα έχετε σπεύσει σε ένα δωμάτιο επειγόντων περιστατικών ή σε κλινική εκτός ωραρίου πανικόβλητος, μόνο για να ανακαλύψετε ότι θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χιλιάδες ευρώ απλώς περιμένοντας μέχρι το πρωί και επισκεφτείτε τον γιατρό πρωτοβάθμιας περίθαλψης σας. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε περιττές επισκέψεις στα επείγοντα όταν έχετε έναν γιατρό που έρχεται στο σπίτι σας. Επιπλέον, σε σύγκριση με τις τακτικές χρεώσεις του νοσοκομείου, το κόστος μιας κατ’ οίκον επίσκεψης στο γιατρό είναι σημαντικά χαμηλότερο. Η χρήση μιας υπηρεσίας γιατρού στο σπίτι μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο, χρήματα και πόρους του νοσοκομείου για ασθενείς που πραγματικά χρειάζονται την υπηρεσία.

Ιδανικό για ηλικιωμένους ασθενείς

Οι ηλικιωμένοι ασθενείς είναι συνήθως πολύ αδύναμοι και ευάλωτοι σε λοιμώξεις. Αυτό επηρεάζει το ανοσοποιητικό τους σύστημα και τα κάνει πιο αδύναμα. Μπορεί να μην είναι πάντα σε θέση να επισκεφτούν τον γιατρό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την έκθεση των αγαπημένων σας προσώπων στην ταλαιπωρία της επίσκεψης σε γιατρό.

Λόγοι που οι ηλικιωμένοι προτιμούν γιατρούς στο σπίτι

Τα τελευταία χρόνια οι ηλικιωμένοι αναζητούν ιατρική φροντίδα από γιατρούς που προσφέρουν επισκέψεις κατ’ οίκον. Αυτή η αλλαγή οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως η ευκολία και η εξατομικευμένη φροντίδα. 

Έτσι λοιπόν οι ηλικιωμένοι προτιμούν γιατρούς στο σπίτι γιατι:

 1. Δεν απαιτούν όλες οι ασθένειες επίσκεψη στο γιατρό στο νοσοκομείο.
 2. Η επίσκεψη των γιατρών στο σπίτι είναι πιο βολική
 3. Εξαλείφεται το άγχος που δημιουργείται κατά την επίσκεψη σε νοσοκομείο δεν χρειάζεται να περιμένουν πολλές ώρες.
 4. Η παροχή φροντίδας στην άνεση του σπιτιού είναι πολύ πιο εξατομικευμένη από τη φροντίδα που θα λαμβάνουν οι άνθρωποι σε ένα νοσοκομείο.
 5. Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Το κλειδί για τον έλεγχο οποιασδήποτε ασθένειας είναι η άμεση ιατρική φροντίδα και φροντίδα για την αποφυγή νοσηλείας. Αυτό διευκολύνεται από την κατ’ οίκον επίσκεψη στο γιατρό.
 6. Ανακούφιση από την νοσοκομειακή φοβία που έχουν πολλοί ηλικιωμένοι.